Antwerpen-Gent in >10 dagen

Op 9 november heb ik een nieuwe gsm besteld op de website www.pdashop.be, onderdeel van Coolblue. Het toestel in kwestie was op dat moment nog niet voorradig, maar ging de dag er na wel geleverd worden door de fabrikant. De bevestigingsmail die volgde op de bestelling, vermeldde vrijdag 12 november als leverdatum. Spannend!

Nu, 11 november is een feestdag en daardoor werd m’n toestel pas op 12 november verstuurd. Onmogelijk dus om nog diezelfde dag te leveren. Omdat ik op 12/11 thuis was (brugdag), had ik nog gebeld naar de winkel met de vraag om het pakket zelf te gaan ophalen, dan hoefde ik niet te wachten. Helaas kon dat niet omdat m’n pakje al op een pallet stond, klaar om opgehaald te worden door Taxipost. Al bij al geen zoden aan de dijk: de leverdatum werd veranderd naar maandag 15 november.

Ondertussen kon ik m’n pakje ook volgen via de E-Tracker van Taxipost. En ja hoor, het was verzonden!

  • 12/11, 22:31: pakketinformatie electronisch geregistreerd
  • 13/11, 00:07: Het gewicht van uw pakket is gecontroleerd
  • 13/11, 00:07: Uw pakket werd gesorteerd

Daarna echter niks meer… Maandag heb ik dan maar eens gebeld naar De Post (pardon: BPost). Een vriendelijke medewerker hielp me verder. Hij vond het ook vreemd dat er na dat sorteren niks meer gebeurd was, maar wist me te vertellen dat er in Gent X een staking bezig was. Hij ging wel alle betrokken postkantoren en sorteercentra contacteren teneinde een zoekactie op touw te zetten.

Ik stuurde ook een mail naar Coolblue en zei raadden me aan om te wachten tot na de staking in Gent X. Begrijpelijk.

Donderdag 18/11 zijn de postmannen in Gent X terug aan het werk gegaan. Ik kreeg de feedback van Coolblue dat m’n pakje dus die dag, of de dag er na, toe zou komen.

Je raadt het al: nog steeds geen pakje. Morgen bel ik dus opnieuw rond en hopelijk volgt dan een tweede verzending… Ik wens de BPost medewerker die m’n pakje heeft doen verdwijnen alvast een zéér slecht geweten toe.

En ik stel ook voor dat De Post even stopt met z’n dwaze reclamefilmkes op tv, want dit bewijst dat ze helemaal niet klaar zijn voor de wereld van morgen!

Eén antwoord op “Antwerpen-Gent in >10 dagen”

  1. Ik ken het: mijn hele PC (in onderdelen) liet een week langer op zich wachten door onze vrienden bij De Post (toen was de pseudo-universitaire marketing-aap die denkt dat BPost een hippere naam was nog niet aangenomen 😉 ).

    Ik hoop dat je Desire-Z uiteindelijk aankomt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *