Mijn iPod is dood!

Verdoeme, verdoeme… Dit is een tegenvaller!

Toen ik gisterenavond in m’n auto stapte, zei het display op de console no USB device connected. Dat was vreemd, want mijn iPod was weldegelijk aangesloten en had de rit ervoor nog vlotjes muziek uit de speakers laten knallen.

Nu op zich, was dat niet zo zorgwekkend: de afgelopen weken en maanden had m’n iPod al eerder gesputterd. Toen was telkens een reanimatie mogelijk door een reset te doen: na even de menu- en de ok-toets samen in te drukken, kwam er weer leven in het toestel. Vandaag bleek dat dit reeds symptomen waren van een chronische ziekte die gisteren dus fataal bleek te zijn.

M’n iPod werd geboren in de Apple Store in Las Vegas, in de zomer van 2008. Hij koesterde z’n bijnaam “bPod” met veel trots. Gisteren, op 14 januari 2012, is hij van ons heen gegaan op de tonen van The State we ‘re in (early accoustic version) van Mintzkov, één van z’n favoriete nummers.

Gelukkig is bPod niet onvervangbaar. Ik zal dan ook binnenkort eens een Apple Store moeten bezoeken!

3 antwoorden op “Mijn iPod is dood!”

  1. En ja, onder het motto “elk afscheid is een nieuw begin”, grijp ik de dood van mijn iPod aan om nieuw leven in mijn blog te steken!

  2. Ja, ’t is niet gewoon de harde schijf. Hij doet echt niets meer. Normaal zou hij (bij het aanzetten) toch minstens zijn scherm moeten verlichten en een disk error tonen mocht het aan de HD liggen… Enfin, daar ga ik toch van uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *